Leiebiler Spania

 

Spania er en av verdens aller største turistdestinasjoner, og landet tar imot nærmere 60 millioner turister hvert eneste år. Omkring én million av disse er nordmenn, og på ferie i Spania vil man gjerne oppleve mest mulig. Derfor anbefaler vi leiebil i Spania og vi skal her presentere de ulike leiebilselskapene i Spania med både lokale og internasjonale tilbydere.

Goldcar

Goldcar er en spansk tilbyder av leiebil, og er ifølge selskapet egne nettsider en av de største på nettopp dette i Spania. Selskapet ble etablert for over 30 år siden, og har hele 55 destinasjoner med bilutleie fordelt over flyplasser og andre kjente turiststeder i hjemlandet – i tillegg til på spanske øyer som på Kanariøyene. Totalt har Goldcar en flåte bestående av over 40 000 leiebiler, der nærmere 70 prosent av disse blir fornyet hvert eneste år. Med andre ord kan du være sikker på at du får en bil av høy kvalitet!

Centauro

centauro-2a8116225e5cb0846689441bc1d2c5b9Også Centauro er en spansk tilbyder av leiebil, som siden etableringen i 1973 har opparbeidet seg et godt rykte i Spania. Det hele begynte med en enkel filial i den lille byen Benidorm, og fra den gang frem til i dag har selskapet skaffet seg en flåte bestående av nærmere 12 000 kjøretøy av ulik standard. Selskapet tilbyr også varebiler og leiebiler med opptil 9 seter, samtidig som bilflåten kontinuerlig blir fornyet.

Sol Mar

Sol Mar er den tredje spanske tilbyderen vi skal se nærmere på i denne artikkelen. Også dette har blitt et stort selskap etter å ha begynt i det små, selv om Sol Mar fortsatt er noe mindre enn de to overnevnte spanske tilbyderne av leiebil. Sol Mar holder stort sett til på flyplasser rundt om i Spania, med de fleste storbyer dekker, i tillegg til en rekke mindre turistbyer og steder.

Avis

Avis er et av verdens største leiebilselskaper, og med en historie så langt tilbake som til 1946 er det også et av de eldste. Oppstarten var i bilbyen Detroit, og siden den gang har Avis sitt nettverk ekspandert til over 170 land på hele kloden – deriblant Spania. Ifølge sine egne nettsider har de over 400 000 biler på verdensbasis, som kan leies fra nesten 5000 destinasjoner og filialer. Det gjør at Avis er en av de største på nettopp bilutleie, også i Spania.

Hertz

maxresdefault

Hertz er et annet bilutleieselskap som ble etablert i USA, og som per i dag har sitt hovedkontor i delstaten Florida. Hertz finnes i over 150 land, med nærmere 9000 filialer for leiebil. Antallet biler i flåten til Hertz er ukjent, men man snakker definitivt om et sekssifret tall her. I Spania tilbyr Hertz leiebil på alle de populære turistdestinasjonene inkludert Malaga, – gjerne med flere filialer både på flyplassen og i sentrum av byene. Hertz ble etablert så langt tilbake som i 1918.

Europcar

Europcar er en av de store europeiske selskapene som driver med bilutleie, og dette selskapet har sitt opphav i Frankrike fra 1949. I dag har selskapet over 200 000 leiebiler som tilbys i over 140 land på verdensbasis, med Spania som et av de landene der de har aller flest kontorer. Enten du besøker storbyer som Barcelona og Madrid, eller mindre byer langs den spanske solkysten, så kan du være sikker på at Europcar tilbyr leiebil på stedet.